Quin redactor de Política de TV3 s’ha afegit al llistat ampli dels que vulneren el llibre d’estil de la CCMA?

Marc Guadilla Angrill. El passat 18 d’agost va fer un post a la xarxa X comentant una informació de Rodalies Renfe sobre una incidència en el servei en el qual se sumava a la línia oficial de TV3 de desprestigiar la companyia ferroviària espanyola. Guadilla, que procedeix de la ràdio andorrana i és redactor de la secció de Política de TV3 des de fa quatre anys, va penjar un mem d’un home bevent vodka i va afegir aquest comentari: “Proposo un xarrup per cada incidència de Rodalies”.

Una usuària de X li va demanar si també bevia cerveses cada cop que el partit de Jordi Pujol cobrava un 3% de comissió en un contracte públic. Guadilla va considerar que aquest missatge era “intimidatori” i va demanar a la usuària que seguissin el debat amb missatges privats. Ella va ironitzar amb la decisió del redactor de TV3 de sumar-se públicament a la campanya independentista de reclamar el traspàs de la Generalitat i va intentar-li enviar un missatge privat. Es va trobar, però, que Guadilla l’havia blocat.

Marc Guadilla, com a treballador de la secció de política de TV3, ha informat sovint d’activitats relacionades amb el PSC. Dimecres que ve està previst que Raquel Sánchez, ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i ex-alcaldessa socialista de Gavà, es reuneixi amb Ester Capella, consellera de Territori. Capella li demanarà el traspàs de Rodalies. Potser no seria massa prudent que la informació d’aquesta trobada la fes Guadilla. Però a TV3 és habitual que els seus professionals vulnerin el Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). I aquí mai no passa res.

(Visited 385 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari