El Tribunal Suprem decidirà si revoca els indults als presos independentistes

Els primers recursos contra la mesura de gràcia que es dirimiran són els que afecten Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

jordi sanchez cuixart
Jordi Cuixart amb Jordi Sànchez

El Tribunal Suprem decidirà el 14 de setembre si revoca els indults atorgats pel govern central als polítics independentistes i membres de la societat civil condemnats a presó pels fets de l’1-O, segons ha avançat el diari Ara i han confirmat a l’ACN fonts de l’alt tribunal. Els primers recursos contra els indults -presentats per Vox i per Cs- que han arribat al Suprem són els que afecten els aleshores líders de les entitats Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

Si el tribunal revoca l’indult que tenen concedit, el jutge haurà de determinar en quina situació quedarien aleshores. Ambdós van ser condemnats a 9 anys de presó per sedició, delicte que ja no existeix al Codi Penal.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari