Jenni Hermoso denuncia formalment Luis Rubiales

La futbolista fa el pas que permet a la Fiscalia interposar una querella pel petó que va rebre del president de la RFEF

Jenni Hermoso

La futbolista Jenni Hermoso ha presentat aquest dimarts una denúncia formal davant la Fiscalia pel petó a la boca que va rebre del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, després de proclamar-se campiona del Mundial femení, el passat 20 d’agost.

Aquest pas per part de la jugadora permet a partir d’ara actuar d’ofici a la Fiscalia, que va rebre diverses denúncies per la presumpta comissió d’un delicte d’agressió sexual i va informar Hermoso que disposava de 15 dies per formalitzar una denúncia, cosa que ha fet personalment a la seu de la Fiscalia General de l’Estat.

Segons ha avançat Eldiario.es i ha confirmat Europa Press citant fonts fiscals, la Fiscalia de l’Audiència Nacional presentarà tan aviat com pugui la querella contra Rubiales, actualment suspès com a president de la RFEF.

Hermoso, que durant la celebració del títol mundial va treure importància al petó, va manifestar després que en aquell moment es va sentir “víctima d’una agressió” i que no havia donat a Rubiales “cap mena de consentiment” perquè ho fes.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari