Feijóo diu a Junts que es poden “estalviar” reunir-se amb al PP amb les exigències de Puigdemont

"Ni puc ni vull pagar el preu que ha posat Puigdemont i m'agradaria que Sánchez digués el mateix"

Alberto Núñez Feijóo (ACN)

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha afirmat que el plantejament de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont per negociar una investidura és “inacceptable i impossible”. “El que està demanant Puigdemont és que no hi hagi igualtat dels ciutadans davant la llei i que es beneficiï els que l’han incomplert”, ha denunciat en roda de premsa aquest dimarts al Congrés després de reunir-se amb el líder de Vox, Santiago Abascal.

Feijóo ha avisat Junts que si pretenen exigir una amnistia al PP es poden “estalviar” mantenir una reunió per abordar la seva investidura. Feijóo ha instat el líder del PSOE, Pedro Sánchez, a rebutjar també aquestes condicions i a replantejar-se el seu posicionament sobre la investidura del PP.

El líder popular diu, sobre una futura reunió amb Junts, que “si volen fer matisacions o enfocar l’afer d’una altra manera, que ens ho diguin, però en aquest context tot sembla indicar que el més operatiu és no tenir una reunió perquè la meva resposta ja la coneixen”. Feijóo ha insistit que en la negociació de la seva investidura “no hi caben ni xantatges ni subhastes”. “Ni puc ni vull pagar el preu que ha posat Puigdemont i m’agradaria que Sánchez digués el mateix, si és possible avui mateix”, ha remarcat.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari