La Guàrdia Civil conclou que els informes del Barça sobre els serveis de Negreira són “completament falsos”

La jutgessa que investiga el cas no va trobar cap indici de compra d'àrbitres que s'havia insinuat des de Madrid, tant per part del club presidit per Florentino Pérez com per la premsa madridista, com va informar 'El Partidazo de COPE'

Joan Laporta

La Guàrdia Civil ha conclòs a l’informe encarregat pel jutjat que investiga el cas Negreira que els informes presentats pel Barça per justificar els serveis de l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA), José María Enríquez Negreira, són “completament falsos” i que l’arbitratge no va ser imparcial mentre aquest va ocupar el seu càrrec, segons ha informat El Mundo. El diari ha afegit que la Guàrdia Civil ha detectat un “funcionament irregular” de l’organisme i que les seves decisions “no sempre haurien tingut una base esportiva imparcial”.

La jutgessa que investiga el cas no va trobar cap indici de compra d’àrbitres que s’havia insinuat des de Madrid, tant per part del club presidit per Florentino Pérez com per la premsa madridista, com va indicar El Partidazo de COPE.

El diari indica que les indagacions de la justícia s’enfoquen cap a una suposada trama de blanqueig de capitals amb uns diners que tornaven a directius del club, fet pel qual es podria haver comès un delicte d’administració deslleial que en cap moment tindria a veure amb una suposada influència en les actuacions arbitrals ni en els resultats esportius. L’informe de la Guàrdia Civil podria tornar a fer virar les investigacions.

(Visited 198 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari