Illa adverteix Feijóo que la seva investidura té “un recorregut curt”: “Dos més dos fan quatre. Els números no li donen”

El líder del PSC avisa el Govern català que abans d'abordar els nous pressupostos cal veure si estan complint els del 2023

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, a Roses (Ariadna Reche, ACN)
El primer secretari del PSC, Salvador Illa, a Roses (Ariadna Reche, ACN).

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha advertit el líder del PP, Alberto Núñez-Feijóo, que la seva investidura tindrà “un recorregut curt” i “no sortirà”. “Dos més dos fan quatre, els números no li donen”, ha remarcat Illa a Roses.

El socialista ha assenyalat la “desesperació” dels populars per aconseguir els suports necessaris per fer a Feijóo president i ha dit que això els porta a la “incoherència”. A més, també ha remarcat que “sempre que poden pacten amb Vox”, com creu que s’ha demostrat al Govern autonòmic de Múrcia. Illa no ha volgut entrar al detall de les negociacions per la investidura i ha demanat respecte pels processos interns de cada formació, també del PSC.

D’altra banda, Illa ha recordat que la setmana vinent el PSC té previst fer una jornada de treball a Vielha, on aprofitarà per avaluar si s’està complint l’acord de pressupostos del 2023. Així, ha advertit el Govern català que “abans de parlar del proper exercici de pressupostos caldrà veure el grau de compliment” dels anteriors comptes.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari