Quin presentador de TV3 farà una xerrada en un acte d’Òmnium Cultural tres dies abans de la Diada?

Toni Soler, el presentador i director del programa Està passant, que TV3 emet de dilluns a dijous abans del TN vespre i que aviat començarà la seva setena temporada. Soler farà una xerrada a l’acte ‘Trencant setges’  que organitza la delegació al Barcelonès Nord de la Plataforma independentista Òmnium Cultural a Badalona. No és el primer cop que el presentador de la televisió pública participa a ‘Trencant setges’, una activitat que, segons l’organització que presideix Xavier Antich, “commemora i posa en valor el paper dels badalonins i badalonines durant els fets del 1714, tot lligant el passat i un present que necessita, avui com aleshores, tot el nostre compromís i intel·ligència col·lectiva”.

A la presentació de l’acte d’aquest any, en el qual actuarà el cantautor Cesk Feixas, es recorda que “la cita serà a les portes de la Diada Nacional. Tres dies després, Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana han convocat a Barcelona una manifestació independentista que començarà a les 17:14 hores i que consistirà en quatre columnes humanes que sortiran de diversos punts de la ciutat i convergiran a la plaça Espanya. El lema de la manifestació serà ‘Via fora’.

Acabada la manifestació, Òmnium Cultural ha convocat una ‘Festa per la llibertat’ amb actuacions musicals amb la voluntat, segons Antich, de “fer una crida transversal a tot l’independentisme, vingui d’on vingui, perquè s’aplegui en allò que ens ha fet veritablement forts: l’organització i la mobilització civil. Tornem als carrers per defensar els nostres drets i fer possible la República Catalana”.

El Llibre d’Estil que regula el comportament dels professionals de TV3 els prohibeix participar en activitats que qüestionin la imatge d’aquest mitjà. Una de dos: O Soler està exempt de complir el Llibre d’Estil o TV3 és una televisió independentista i, per tant, protagonitzar un acte organitzat per una plataforma que promou la independència encaixa perfectament amb la imatge que vol transmetre a la ciutadania de Catalunya.

(Visited 1.230 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari