Turull demana la llibertat immediata dels detinguts per amenaces contra la Vuelta: “Protestar no és delicte”

El líder de JxCat critica les actuacions policials “prèvies i preventives” contra l’independentisme

El secretari general de Junts, Jordi Turull, en una roda de premsa a la seu del partit (ACN)
El secretari general de Junts, Jordi Turull, en una roda de premsa a la seu del partit (ACN).

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha demanat aquest diumenge la llibertat immediata dels detinguts per amenaces contra la Vuelta, argumentant que “protestar no és delicte”. En un missatge a la xarxa X, abans Twitter, Turull ha criticat les “actuacions policials prèvies i preventives” contra actes de protesta de l’independentisme.

“Ja sabem quina intencionalitat tenen i com acaben normalment”, ha afegit. Alerta Solidària va denunciar dissabte que la Policia Nacional havia detingut quatre persones a la comarca del Solsonès per preparar protestes contra la cursa ciclista.

(Visited 180 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari