Mor una nena de 8 anys en l’incendi d’un bungalou en un càmping de Montblanc

Un cop extingit el foc, els Bombers han trobat la menor sense vida a l'interior de l'espai

El bungalou calcinat (Bombers de la Generalitat)

Una menor ha mort aquesta matinada en l’incendi d’un bungalou en un càmping de Montblanc, a la Conca de Barberà. Segons ha pogut saber l’ACN, es tracta d’una nena de vuit anys i el càmping és el Montblanc Park. Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís a les 4.55 h de la matinada en què s’alertava d’un incendi a l’interior del càmping, i en arribar a l’indret han trobat un foc completament desenvolupat en un dels bungalous. Mentre la resta d’ocupants del càmping s’estaven autoevacuant, s’ha trobat a faltar una menor. Els Bombers han fet recerca des de fora, tractant de trobar-la, i un cop extingit el foc, a les 06.16 hores, han trobat la nena sense vida.

L’incendi ha cremat completament el bungalou, i ha afectat parcialment un segon i també un turisme. Els Bombers han activat cinc dotacions -tres bombes rurals pesants i dos vehicles lleugers de coordinació i comandament- i hi han treballat amb un total de 15 efectius.

Per aquest servei, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat tres dotacions, a més del suport psicològic per a la família. Per part del cos de Mossos d’Esquadra, que han iniciat una investigació per esclarir les causes de l’incendi, han acudit a l’incendi sis patrulles. El GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) del cos de Bombers de la Generalitat també ha activat el suport psicològic per als professionals que han treballat al servei.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari