Jennifer Hermoso i el seu sindicat demanen “mesures exemplars” contra Rubiales

La davantera de la selecció s'ha expressat a través del sindicat FUTPRO sobre el polèmic petó

Jennifer Hermoso (L1)

La jugadora de futbol Jennifer Hermoso ha assegurat aquest dimecres que el seu sindicat FUTPRO i la seva agència s’estan encarregant de defensar els seus interessos i ser els interlocutors sobre l’assumpte del petó del president de la Reial Federació Espanyol de Futbol (RFEF), Luis Rubiales.

En aquest sentit, FUTPRO ha emès un comunicat on mostra la seva “ferma i rotunda condemna” davant de conductes que “atemptin contra la dignitat de les dones”. En aquest sentit, demana a l’RFEF que “implementi els protocols necessaris, vetlli pels drets de les nostres jugadores i adopti mesures exemplars”. “És essencial que la nostra selecció estigui sempre representada per figures que projectin valors d’igualtat i respecte”, afegeix.

En aquesta línia, el sindicat insisteix que cal continuar avançant en la lluita per la igualtat, una lluita que les jugadores han liderat, i fa una crida al Consell Superior d’Esports perquè “doni suport i promogui activament la prevenció i intervenció davant de l’assetjament o abús sexual, el masclisme i el sexisme”.

“Des del sindicat estem treballant perquè actes com els que hem vist no quedin impunes, siguin sancionats i s’adoptin les mesures pertinents que protegeixin les futbolistes d’accions que creiem que són inacceptables”, conclou.

(Visited 119 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari