Què han dit “els humoristes de TV3” del suport de Junts i ERC a Francina Armengol perquè presideixi el Congrés?

Ben poca cosa. O estan de vacances o no estan de bon humor per fer els acudits o frases enginyoses a Twitter a les quals ens tenen acostumats. De l’equip d’Està passant només el seu director i presentador Toni Soler ha estat al peu del canó. Jair Domínguez i Magí García, presentador i guionista del programa, no han fet cap comentari. Tampoc Natza Farré, que també l’ha presentat algun cop i hi sol fer una secció setmanal. Dos seccionistes més –Peyu i Oye Sherman– tampoc no s’han mullat en aquest tema. Tampoc s’han manifestat els companys de Jair Domínguez al programa El búnquer, de Catalunya Ràdio, Peyu i Neus Rossell.

Òscar Andreu, que també ha presentat Està passant en alguna de les nombroses ocasions en què Toni Soler ha faltat al programa, va fer aquest comentari hores després que Junts i ERC facilitessin l’elecció de la socialista Francina Armengol com a presidenta del Congrés: “Faran tot el possible per fer el que ja s’havien compromès a fer quan es van comprometre a fer tot el possible”. Una crítica directa als partits de Junqueras o Puigdemont ja es veu que no és. Joel Díaz, el presentador que va començar durant 56 dies el programa Zona Franca cridant “Puta nit i bona Espanya”, reubicat a Catalunya Ràdio, s’ha limitat a comentar un post de Joan Tardà sobre l’ús del català al Congrés fent un muntatge d’una bandera estelada amb un pinganillo sobre el triangle  blau.

Toni Soler, home d’ERC, sí que ha sortit en defensa del seu partit. Va republicar un article de David Miró, subdirector del diari ARA, titulat: “Puigdemont vira la nau de Junts sis anys després”. També va reenviar el missatge del filòsof Xavier Fina que deia que “Ara cadascú farà el relat que més li convingui. Però el resultat és el millor. Benvingut principi de realitat. Benvinguda política”.

Abans de la sessió constitutiva del Congrés dels Diputats alguns membres del col·lectiu dels “humoristes de TV3” s’havien manifestat amb claredat sobre el paper dels partits independentistes al Congrés. Jair Domínguez ho tenia clar. “Bloquejar la investidura o morir com a país. És bastant simple”, va escriure el 31 de juliol. A veure què escriuen ell i els seus companys quan tornin de vacances o tinguin les idees més clares. Està passant ha renovat el seu contracte amb TV3. El setembre començarà la seva setena temporada.

(Visited 475 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari