L’home trobat mort al Poblenou va ser assassinat en un pis ocupat

L'autor del crim es troba en parador desconegut i tampoc ha aparegut l'arma utilitzada

Capó d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra davant de la comissaria de Lleida (ACN)

L’home de 48 anys que va ser trobat mort al barri del Poblenou de Barcelona la matinada del 15 d’agost va ser agredit durant una festa en un pis ocupat. Així ho ha explicat El Periódico, que indica que la víctima convivia amb homes més joves, la majoria de nacionalitat colombiana.

Durant una festa la nit del 14 d’agost va haver-hi una baralla a l’interior de l’habitatge i els veïns van sentir crits, molt de soroll i insults homòfobs. El cos de l’home va ser descobert per agents dels Mossos d’Esquadra, quan un d’ells va veure el cadàver a través del pany de la porta.

La Divisió de Recerca Criminal dels Mossos ha interrogat els dos joves que van avisar la policia, i ha identificat la resta de persones que van estar a la festa, però cap ha estat detinguda. L’autor de l’homicidi va fugir i se n’està investigant el parador, mentre que el ganivet amb què es va cometre el crim encara no ha aparegut.

El pis que va albergar l’homicidi va ser ocupat fa dos anys, després que l’última llogatera fos desnonada uns cinc anys abans.

(Visited 98 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari