Catalunya s’enganxa a La Roja femenina i TV3 perd el lideratge de l’audiència

El partit que va suposar la classificació de la selecció per la Final del Mundial va tenir un 44,3% de ‘share’

TV3 es va quedar sense el lideratge de l’audiència aquest dimarts 15 d’agost. La raó va ser que el 44,3% dels catalans que estaven veient la televisió aquell matí i va sintonitzar TVE per veure el partit de semifinals del Mundial de la selecció femenina espanyola de futbol. Espanya va guanyar Suècia per dos gols a un i es va classificar per la Final que es disputarà el proper diumenge.

Un total de 303.000 catalans i  catalanes van veure el partit, que va començar a les 10 del matí. No només molts espectadors es van enganxar a Catalunya a la transmissió del partit sinó que un 31,3% va seguir els comentaris i la informació i entrevistes del post-partit. És a dir, una de cada tres persones que estaven veient la televisió a Catalunya ahir al matí va seguir el post-partit. Van ser 226.000.

TV3 manté el lideratge de l’audiència televisiva a Catalunya gràcies als TNs. Aquest lideratge es va estroncar, ahir, pel seguiment massiu del partit de La Roja. Ja havien tingut bons nivells d’audiència els partits que havia jugat en les fases prèvies del Mundial. Aquest dimarts, TVE va fer un 11,4% de share mentre que TV3 es va haver de contentar amb un 10,5%, un punt menys.

Caldrà veure quines són les audiències de la final del proper diumenge. TV3 s’haurà d’esforçar a contraprogramar una Roja de la qual en formen part vuit jugadores del Barça sinó vol tornar a perdre el combat per l’audiència.

(Visited 393 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari