Controlat un incendi forestal a Tivissa, on hi crema un altre foc

L'altre incendi s'ha produït a 1,5 quilòmetres del que s'ha declarat al Coll de Llumeneres (Tarragona)

Imatge de l'incendi forestal al Coll de Llumeners, a Tivissa (Tarragona)

Foto: @bomberscat

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi forestal que des de les dotze del migdia cremava al Coll de Llumeneres, a Tivissa (Ribera d’Ebre). El foc ha començat en una zona de difícil accés, boscosa i mal comunicada, i els Bombers l’han atacat amb una trentena de dotacions, vuit de les quals aèries.

A partir de les 14.00 hores, i per la bona evolució de l’incendi, s’ha ordenat als bombarders que tornessin a la base, i el foc està totalment envoltat per mànegues i punts d’aigua. Segons les dades provisionals dels Agents Rurals, l’incendi afecta prop d’una hectàrea.

D’altra banda, els Bombers treballen des d’aquest dijous al migdia en un segon incendi a Tivissa amb 22 dotacions, vuit de les quals aèries. El foc ha començat a la zona de la Toa, una zona boscana amb unes poques cases disseminades, a 1,5 quilòmetres de l’altre foc que s’ha declarat al Coll de Llumeneres i que els Bombers ja han donat per controlat.

En aquest segon incendi, els mitjans aeris han començat a fer descàrregues al flanc dret. En espera del que determinin els Agents Rurals, els indicis apunten que en la passada nit han caigut molts llamps que haurien pogut causar el foc.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari