Tallen l’accés en vehicle privat a Montjuïc tres hores abans dels partits del Barça

L’Ajuntament de Barcelona i el club recomanen l’ús del transport públic per arribar a l’Estadi Olímpic

Estadi Olímpic de Montjuïc

L’accés a Montjuïc en vehicle privat estarà restringit tres hores abans dels partits del FC Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Es recomana al públic que s’hi desplaci a peu o en transport públic i, en el cas de les motos, hi podran circular i aparcar un màxim de 3.500. El club també posarà en marxa un servei gratuït d’autobusos llançadora que començarà dues hores abans, i acabarà una hora i mitja després del matx. Amb motiu de les obres en l’Spotify Camp Nou, el Barça jugarà els partits a Montjuïc des d’aquest mes d’agost i fins al mes de novembre del 2024.

Per tal de donar resposta a l’impacte sobre la mobilitat del parc de Montjuïc, l’Ajuntament de Barcelona i el club blaugrana, conjuntament amb la Guàrdia Urbana i Barcelona de Serveis Municipals (BSM), han treballat amb un Pla de Mobilitat amb un cost global de 5.899.100 euros. D’aquests, el club n’assumeix 3.321.100 i el consistori barceloní 2.578.000 euros.

El dispositiu de mobilitat dividirà la muntanya en tres zones: La zona 0 (més propera a l’Estadi), on només hi podran arribar vehicles de serveis i d’emergències; Zona 1 (la més propera a l’Anella Olímpica), que restringeix l’accés a excepció d’aquells vehicles que tinguin com a destinació l’estadi, veïns o que vagin a un dels equipaments municipals de la muntanya degudament acreditats i, finalment, la resta del Parc de Montjuïc, on els vehicles hi podran circular, però caldrà tenir en compte que hi haurà controls d’accés a la muntanya i no es podrà creuar de banda a banda del parc.

Per garantir el compliment d’aquesta limitació de l’espai hi haurà una quinzena de punts de control, a càrrec de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra.

 

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari