SOS Costa Brava celebra cinc anys havent frenat l’edificació d’uns 15.000 habitatges nous

Actualment, té en marxa quatre processos per frenar nous projectes urbanístics a Palafrugell i Begur

Protesta de Sos Costa Brava davant l'ajuntament de Begur
Protesta de Sos Costa Brava davant l'ajuntament de Begur

La federació ecologista SOS Costa Brava celebra aquest divendres el seu cinquè aniversari, després que el 4 d’agost de 2018 engegués una lluita que ha evitat la construcció de 15.000 habitatges nous. Des de la plataforma consideren que la seva activitat, que continua en marxa, “ha canviat el rumb urbanístic del litoral gironí”.

Actualment, es treballa per salvar els Jardins de Rubió i Tudurí a Calella a Palafrugell (Baix Empordà) i en contra de diversos projectes urbanístics a Begur (Baix Empordà) com els d’Aiguafreda, la urbanització de Montcal i la construcció de nous habitatges a Sa Riera. L’acte de celebració s’està fent al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

La pressió i la defensa que SOS Costa Brava fa per preservar el litoral gironí des del 2018 ha permès evitar, segons fonts de la federació, la construcció de 15.000 habitatges nous a la Costa Brava. I el projecte no s’atura. Actualment, les 25 entitats que conformen la federació tenen diverses actuacions en marxa per frenar més projectes urbanístics.

(Visited 46 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari