Dani Alves no pensa presentar recurs per agilitzar el judici

El judici ara queda pendent que l’Audiència de Barcelona en fixi la data

El futbolista brasiler Dani Alves al Mundial de Qatar

Dani Alves vol que el seu judici per violació sigui al més aviat possible. Aquest dimecres el brasiler ha comparegut davant la jutgessa per comunicar-li el seu processament. L’advocat del brasiler ha explicat que no presentarà recurs per agilitzar el procés.

Ha estat una vista que ha durat menys de mitja hora. En sortir, l’advocat de l’exfutbolista del Barça, Cristobal Martell, ha dit que Alves no està d’acord amb el relat dels fets, però també ha dit que no ho recorreran per agilitzar el judici, que ara queda pendent que l’Audiència de Barcelona en fixi la data.

L’advocada de la víctima, però, ha assegurat que Alves no ha verbalitzat que estigui contrariat pel relat. També ha explicat que la vista ha estat un tràmit previ al judici que enfronta l’exfutbolista, que pot arribar fins als deu anys de presó.

La jutgessa ha tancat la instrucció del cas i ha processat Alves per violació a una noia de 23 anys el 31 de desembre passat en el lavabo d’un reservat de la discoteca Sutton de Barcelona.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Dani Alves no pensa presentar recurs per agilitzar el judici”

Feu un comentari