Sánchez insta a “traduir la majoria social en majoria parlamentària”

El líder socialista defensa l'acostament a "persones que van distanciar-se del govern progressista"

El president del govern central en funcions i candidat del PSOE a la investidura, Pedro Sánchez

El líder del PSOE i president del Govern central en funcions, Pedro Sánchez, defensa que hi ha una “majoria social” a favor del govern progressista i que ara “toca traduir-la en una majoria parlamentària” que faci possible la seva investidura. En un missatge dirigit als militants socialistes, el president del govern central en funcions ha defensat que aquesta majoria pot acostar-se a “persones que van distanciar-se” del seu executiu “per la fatiga d’aquests anys tan durs o a conseqüència de la intensa propaganda desplegada pel duo del PP i Vox”.

En el vídeo difós a través de les xarxes socials, el dirigent socialista s’ha compromès a “treballar per aconseguir una investidura que ens permeti continuar avançant”. En el seu missatge, el líder del PSOE ha sostingut que el “pronunciament” dels espanyols a les urnes el 23-J va ser clar, i van rebutjar el “retrocés del PP i Vox”. És per això que Sánchez ha defensat que “és el moment de reconstruir la cohesió política, social i territorial”, i de “deixar enrere l’enfrontament estèril i la corrupció política”.

En aquest sentit, s’ha mostrat “convençut que existeix una àmplia majoria per continuar endavant” i ha assegurat que “pot ampliar-se també” a persones que se n’han sentit excloses.”Toca ara traduir la majoria social en una majoria parlamentària al Congrés dels Diputats, i és el que farem tan bon punt es constitueixin les Corts Generals: treballar per aconseguir una investidura que ens permetin continuar avançant quatre anys més”, ha conclòs el secretari general del PSOE.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari