Gamarra demana a Sánchez que “rectifiqui” i accepti reunir-se amb Feijóo

La número dos del PP diu que "no està sobre la taula" que els populars negociïn amb Junts

La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra (ACN)

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha demanat al president del govern central i líder del PSOE, Pedro Sánchez, que “rectifiqui” i accepti reunir-se amb el líder dels populars, Alberto Núñez Feijóo, per parlar de la investidura. En roda de premsa aquest dilluns, Gamarra ha defensat iniciar un “diàleg responsable” per “respecte als espanyols” i ha instat Sánchez a “pensar en la governabilitat, l’estabilitat i l’interès general d’Espanya”.

El líder socialista va rebutjar ahir diumenge per carta reunir-se amb Feijóo abans de la constitució de les Corts Generals del 17 d’agost. “Sánchez hauria de deixar al marge les vacances i posar-se a treballar”, ha afirmat. “Si hagués estat Otegui, algun dirigent d’ERC o de Junts, no hauria trigat ni mig minut a posar-se a la seva disposició. Ha de rectificar”, ha dit Gamarra, que ha defensat que és a Feijóo a qui li correspon formar govern.

La número dos dels populars ha insistit que després del recompte del vot CERA (Cens d’Estrangers Residents Absents), que els ha donat un diputat més en detriment del PSOE, el PP és “amb més contundència” el “clar guanyador”. “Espanya ha demanat alternança”, ha assegurat. Gamarra ha dit que Feijóo “no tirarà la tovallola” i ha insistit que “assumeix la responsabilitat” de formar govern encara que ha recordat que “correspon al cap de l’Estat fer la proposta”.

No negociar amb Junts
La secretària general del PP ha afirmat que “no està sobre la taula” que els populars negociïn la investidura de Feijóo amb Junts. Gamarra ha remarcat que el PP és un partit “seriós, predictible i previsible” que no farà “pactes ocults”.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari