Com va acollir l’audiència catalana el retorn a la televisió del programa ‘El Grand Prix’?

Amb entusiasme. El Grand Prix del verano es va estrenar a La 1 el dilluns 24 de juliol i a Catalunya el van veure 281.000 persones, xifra que va representar un 21,4% de l’audiència. Va ser, de llarg, el programa més vist la nit de dilluns. Per darrere va quedar la sèrie Babylon Berlin, a TV3, amb 202.000 espectadors (un 10,1% de share) i El hormiguero, de Pablo Motos a Antena 3, amb 152.000 (7,6% de share).

El programa, que es va emetre entre els anys 1996 i 2005, va repetir presentador, Ramon García, i en la nova temporada ha eliminat la presència de les vaquilles que la van caracteritzar en la seva primera etapa. Les substitueix un dinosaure de broma. Es manté la competència entre dues poblacions a base de proves i concursos. En la primera emissió van competir Alfacar, de la província de Granada, i Colmenarejo, de la comunitat de Madrid. Va guanyar Alfacar.

Si l’audiència d’El Grand Prix del verano a Catalunya va ser bona, al conjunt d’Espanya encara va ser millor. Van veure les peripècies dels concursants 2.572.000 espectadors, el que representa un 26,1% de quota de pantalla. I hi va haver 5,9 milions de persones que van sintonitzar el show com a mínim 1 minut.

S’emetran set programes: quatre eliminatòries, dues semifinals i la final. Entre els vuit pobles que han estat seleccionats per participar-hi hi ha Cervelló, al Baix Llobregat. El dia que concursi és de suposar que l’audiència a Catalunya encara s’enfilarà més.

(Visited 426 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari