El TSJC fa obrir el camí de Can Juncadella i dona la raó a l’Ajuntament de Lloret de Mar

La finca es vincula al milionari i expresident de Kazakhstan Nursultan Nazarbayev, que hauria acumulat una fortuna de més de 3.400 milions d'euros

L'entrada a la finca de Can Juncadella (David Aparicio, Diari de Girona)
L'entrada a la finca de Can Juncadella (David Aparicio, Diari de Girona).

El camí de Can Juncadella, a Lloret de Mar, és de titularitat pública. Així ho ha decidit el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que no ha admès a tràmit el recurs de cassació interposat per Flinder Data S.L., la societat titular de la finca, segons el Diari de Girona. El TSJC ha donat la raó a la resolució del jutjat contenciós administratiu número 3 de Girona, que obligava la societat propietària a obrir el camí al públic, com havia demanat l’Ajuntament de Lloret de Mar.

La finca de Can Juncadella es vincula al milionari Nursultan Nazarbayev, que va ser president del Kazakhstan entre el 1991 i el març del 2019. Hauria acumulat una fortuna de més de 3.400 milions d’euros, segons el setmanari The Diplomat.

L’administradora única de la societat unipersonal Flinder Data S.L. és Olga Aristova, una executiva empresarial que resideix a Catalunya. El 2015 va substituir en aquest càrrec Assylbek Karibayev, vinculat a una empresa petroliera del Kazahastan.

(Visited 193 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari