Rufián, Rovira i Vilalta, entre l’equip negociador d’ERC per a la investidura de Sánchez

Els republicans també han designat l'exconsellera Teresa Jordà, la senadora Sara Bailac, l'exconseller Juli Fernández i el líder d'ERC al Parlament, Josep Maria Jové

Els representants d'ERC compareixen per valorar el passat 28-M (ACN)

ERC ja ha fixat quins seran els membres del seu equip negociador per a la investidura del candidat del PSOE, Pedro Sánchez, que es repartiran en dos grups diferents. D’una banda, hi haurà el líder republicà a Madrid, Gabriel Rufián, l’exconsellera Teresa Jordà i la senadora Sara Bailac, els quals s’encarregaran dels assumptes relacionats amb la investidura i la constitució de la cambra baixa.

De l’altra, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, la portaveu Marta Vilalta, l’exconseller Juli Fernández i el president del grup republicà al Parlament, Josep Maria Jové, s’encarregaran de les qüestions estratègiques i d’índole política. L’exconsellera Jordà serà la portaveu de les converses i negociacions dels republicans.

Durant la campanya electoral, la formació republicana ha parlat d’augmentar el preu davant d’una hipotètica investidura de Sánchez i, concretament, ha posat com a condicions el manteniment de la taula de diàleg, el traspàs íntegre de Rodalies i l’avançament cap al referèndum i l’amnistia.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari