Gamarra, sobre negociar amb Junts: “La capital d’Espanya passaria a estar a Waterloo”

La número dos del PP demana "responsabilitat" al PSOE i defensa que Feijóo ha d'anar a la investidura

La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra (ACN)

La número dos del PP, Cuca Gamarra, ha advertit contra la negociació del PSOE amb Junts i ha demanat als socialistes que actuin amb “serietat, maduresa i responsabilitat”. En declaracions al Congrés després de l’última Diputació Permanent de la legislatura aquest dimecres, Gamarra ha instat el PSOE a no intentar la investidura “a qualsevol preu”.

Segons la secretària general dels populars, negociar amb l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, “implica canviar la capital d’Espanya que deixaria d’estar a Madrid per estar a Waterloo”. “No es pacta amb qui vol trencar Espanya i és pròfug de la justícia”, ha dit.

Gamarra ha defensat que és el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, qui ha d’anar a la investidura perquè “ha guanyat les eleccions” i té “una responsabilitat, que assumeix”. La número dos del partit ha celebrat que Vox estigui disposat a no obstaculitzar la investidura de Feijóo.

“El PSOE no hauria d’obstaculitzar” i permetre un govern que aporti “estabilitat i moderació”, en referència al que lideraria Feijóo, ha dit Gamarra, que ha esperat que Sánchez segui a negociar amb el president dels populars quan acabi el recompte del vot CERA.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari