Quin far independentista creu que la CUP ha tocat fons?

Albert Botran, en un acte de la CUP

L’escriptor i exdiputat cupaire Julià de Jòdar ha conclòs que la CUP ha tocat fons aquestes eleccions generals del 23-J, en les quals han quedat fora del Congrés dels Diputats, on fins ara tenia dos representants que aspiraven a la reelecció: Albert Botran i Mireia Vehí.

En un missatge publicat a Twitter, aquest referent de l’esquerra independentista ha escrit que si la CUP “ha representat, ni que sigui per aproximació, l’esforç d’una generació per lligar alliberament nacional i social, ha tocat fons com el país i, ara, a picar pedra la next generation“.

De Jòdar ha aclarit que ara “toca de picar pedra a una nova generació davant el fracàs de les que l’han precedida“. Això sí, ha excusat els cupaires pel fet de no haver fet de CUP, com els retreia un altre usuari de Twitter, adduint que “amb un establishment rendit i un carrer desmobilitzat, no tenia prou gent ni moviment per encapçalar res”.

De fet, ha rebutjat que la CUP hagi practicat el botiflerisme, la crítica d’un altre usuari.

La CUP, que ha agraït a Botran i Vehí “quatre anys plantant cara des del cor de la bèstia“, ha passat en una dècada de no concórrer ni a les eleccions al Parlament de Catalunya a fer-ho fins i tot a les eleccions generals.

(Visited 328 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari