Va ser líder d’audiència televisiva a Catalunya el primer partit d’Espanya al Mundial de futbol femení?

. El partit de futbol entre les seleccions de futbol d’Espanya i Costa Rica corresponent a la Copa del Món femenina, que es va jugar el divendres, va liderar l’audiència televisiva matinal a Catalunya. El va emetre La 2. El lideratge matinal correspon des de fa mesos al programa Aruseros, però aquest 21 de juliol el va haver de cedir a La Roja femenina, equip on juguen set jugadores del Barça.

El partit Espanya-Costa Rica va ser seguit per 64.000 espectadors a Catalunya, la qual cosa va representar un 16,5% de share. Alfonso Arús i el seu equip van tenir 6.000 seguidors menys, amb una quota d’audiència del 16,3%. Espejo público d’Antena 3 va quedar en tercer lloc en aquesta classificació, amb 45.000 espectadors (11%), 4.000 més que els que va tenir El programa de Ana Rosa a Telecinco, que es va quedar amb un 9,9% de share.

Els matins de TV3 van ser seguits només per 37.000 catalans i catalanes. Tot i així encara van quedar per davant dels 29.000 que van optar per informar-se de l’actualitat a La hora de la 1.

Com que el Mundial de futbol femení es juga a Austràlia i Nova Zelanda, el canvi horari fa que els partits es transmetin en directe pel matí. Caldria veure què passaria si s’emetessin en el prime time nocturn. La Roja masculina ja va ser líder d’audiència televisiva nocturna a Catalunya fa unes setmanes quan competia a la Lliga de Nacions.

Està clar que als catalans i catalanes els interessa veure els partits de futbol de la selecció espanyola. El proper de la femenina és dimecres contra Zàmbia.

(Visited 545 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari