Renfe rebrà 30 nous trens al novembre i reforçarà el servei d’AVE a Catalunya

Transports promet més parades a Lleida, Girona o Tarragona i un 40% més d'oferta de places

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha anunciat aquest dimecres que Renfe rebrà al novembre trenta nous trens de Talgo que, entre d’altres, serviran per reforçar el servei d’AVE i Avlo a Catalunya. Segons ha dit en un esmorzar informatiu celebrat a Barcelona, hi haurà més freqüència en parades com Lleida, Tarragona o Girona.

Raquel Sánchez ha afirmat que “estem parlant de trens nous que permetran augmentar fins a deu freqüències d’alta velocitat en aquest corredor. Suposa augmentar en 300.000 les places mensuals, un 40% més que l’oferta actual”. La ministra de Transports ha fet aquestes declaracions en una trobada amb empresaris del sector de la construcció on també hi ha participat el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari