Díaz eleva el to contra Feijóo i li demana explicar al debat a quatre “les seves relacions amb el narcotràfic”

La candidata de Sumar insta el líder del PP a fer públic el sobresou: "No ho fa perquè deu tenir un salari vergonyós"

La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, a un acte de campanya a Vitòria
La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, a un acte de campanya a Vitòria

La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, ha reclamat aquest diumenge al líder del PP, Alberto Núñez-Feijóo, que vagi al debat a quatre per donar explicacions sobre “les seves relacions amb el narcotràfic” i fer públic el sobresou com a president del PP. En un acte a Villaverde, Díaz ha demanat a Feijóo que expliqui la seva “amistat íntima” amb el narcotraficant Marcial Dorado.

“Expliqui’ns les seves relacions amb el narcotràfic i quines eren les seves amistats”, ha dit la líder de Sumar, tot subratllant “l’amistat íntima” del líder popular amb Dorado. Díaz també ha demanat al candidat del PP assistir al debat per fer públic el sobresou com a president del PP i ha considerat que si no ho ha fet és perquè “deu tenir un salari vergonyós”.

Díaz ha remarcat que el PP és el partit “de la corrupció i els sobresous” i ha insistit que Feijóo tornarà a aplicar “retallades” si arriba a la Moncloa. “No governen per a la gent. Governen per als seus”, ha insistit la líder de Sumar, que ha afegit que el PP “no creu en les pensions públiques”. “El model d’austeritat és el que va posar Espanya amb una taxa indecent d’atur”, ha subratllat Díaz.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Díaz eleva el to contra Feijóo i li demana explicar al debat a quatre “les seves relacions amb el narcotràfic””

Feu un comentari