A qui titlla d’imbècil Juana Dolores?

Juana Dolores

A la periodista i col·laboradora habitual de Catalunya Ràdio Juliana Canet. En una piulada i després que algú les comparés, l’escriptora i actriu Juana Dolores afirmava: “Juliana Canet és imbècil, Juana Dolores també però al menys és una xunga i una xula que s’atreveix a parlar d’ella mateixa en 3a persona, a mí no me metáis en el mismo saco de gente de mierda, plis”.

La història ve a tomb d’un vídeo compartit al compte de TikTok de Canet, a on apareix amb Roger Carandell, debatent sobre si algunes cares conegudes tenen “energia de menjar conys”. Un dels escollits en la seva anàlisi és el youtuber Ibai Llanos. Concretament, diu: “Jo crec que hi ha un tipus de tio, que l’Ibai és una mica d’aquest perfil, que la vida no l’ha tractat especialment bé fins a cert punt. Ara segurament l’Ibai està deixant de menjar tant cony, però és un tipus de noi que ja se’l veu… És com un friqui o un nen rata que sap que ho té tot a perdre i s’entrega molt a totes les facetes de la seva vida on sent que pot tenir alguna cosa. I si tenen una noia… es tornen bojos i mengen molt cony per compensar-ho!”.

El vídeo, gravat als estudis de Catalunya Ràdio, que el mateix Ibai va penjar a les xarxes sense afegir cap comentari, ha generat moltes crítiques. La mateix Canet, després d’eliminar-lo, en va demanar disculpes: “Em sap realment greu que un vídeo fet pel meu tiktok, sense cap mala intenció i amb to de broma s’hagi malinterpretat així, no hi dic res sobre les persones grasses, ni lletges, parlo dels frikis fent servir prejudicis i estereotips, i evidentment sense pensar que podria saber tan profundament greu a alguns, espero que accepteu les meves disculpes”.

Entre les crítiques, a part de la Dolores, que s’ha quedat ben a gust, hi ha el d’altres cares conegudes com el popular presentador Llucià Ferrer, que diu: “No faré comentaris, però el que cal fer per ser tendència…”.

(Visited 414 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “A qui titlla d’imbècil Juana Dolores?”

Feu un comentari