Puigdemont afirma que estan “molt més preparats” que el 2017 “per aguantar un embat amb l’Estat”

El candidat de Junts destaca que ara hi ha "un marc jurídic molt més nítid i estructures a for per afrontar onades d'exiliats"

Carles Puigdemont - Foto: Junts

L’aspirant de Junts a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat en una entrevista concedida a El Periódico que els independentistes estan actualment “molt més preparats per aguantar un embat amb l’Estat que el 2017”.

En concret, ha assenyalat com a diferència respecte a la situació de fa set anys que “avui tenim un marc jurídic molt més nítid i estructures a fora per afrontar onades d’exiliats”. “Cal reprendre la conversa i construir una estratègia guanyadora”, ha manifestat també l’expresident català i eurodiputat.

Pel que fa a la via que proposa per aconseguir la independència, Puigdemont ha respost que “una manera de preparar-ho és explicar molt poc com ho preparem, perquè de passerells ja n’hem fet massa”.

“Ens hem passat volent ser un moviment assembleari. No farem la independència cantant El Virolai ni regalant clavells a la policia. Ens hem de preparar molt bé, molt millor del que no estàvem”, ha criticat durant la mateixa entrevista, recollida per Europa Press, abans d’afegir que “avui tenim un coneixement molt més sofisticat, bastant més documentat” que el 2017 sobre “algunes coses crítiques”.

Puigdemont, que ha insistit en la necessitat de “recuperar la unitat” independentista, ha indicat que té “ganes” de reunir “els mateixos actors que vam fer possible la victòria de l’1 d’octubre”.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari