Greenpeace interpel·la els candidats del 23-J: “El canvi climàtic us la sua?”

L'entitat ecologista desplega una lona de 14 metres a Madrid perquè es pronunciïn sobre l'emergència climàtica

    Lona de Greenpeace a Madrid

    Activistes de Greenpeace han penjat aquest dimarts una lona de 14 metres a la Puerta de Alcalá de Madrid amb la cara dels candidats a les eleccions del 23-J suant pel canvi climàtic. “El canvi climàtic us la sua?”, es llegeix a la lona, en la qual apareixen els candidats del PSOE, Pedro Sánchez; de Sumar, Yolanda Díaz; de Vox, Santiago Abascal; i del PP, Alberto Núñez Feijóo.

    En la imatge, Sánchez i Díaz apareixen amb cara de preocupació, mentre Abascal i Feijóo amb un somriure. “No totes les propostes són iguals. Per això uns candidats apareixen més preocupats i els altres menys”, apunten des de l’organització ecologista. Els activistes de Greenpeace que han desplegat la lona també portaven cartells amb el lema “Vota pel que més vulguis”.

    En un comunicat, l’organització assenyala que “la lluita contra el canvi climàtic ha de ser un assumpte central en les propostes de tots els partits, per la seva enorme rellevància per a la societat i les pròximes generacions”. “Ens estem jugant molt en aquestes eleccions i hem d’exigir que els partits siguin clars i ens diguin quin lideratge pretenen assumir, quines mesures concretes proposaran i amb quins recursos finançaran la lluita contra l’emergència climàtica al nostre país i a Europa”, afegeix Greenpeace.

    Yolanda Díaz ha sigut l’única candidata en respondre l’entitat ecologista, i ha assegurat que “combatre l’emergència climàtica és un pilar del programa de Sumar”. “Tenim un pla d’emergència i un projecte de futur per avançar en una transició ecològica justa, potenciar les energies renovables i lluitar contra la sequera”, ha afegit Díaz, una resposta que Greenpeace ha agraït.

    (Visited 44 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari