Quin dia haurà de tornar Jair Domínguez als jutjats?

El 27 d’octubre a les 9:30 hores. S’ha de personar al jutjat d’instrucció número 5 de Sant Feliu de Llobregat. A la citació que li ha fet arribar aquest jutjat s’indica que ha de prestar declaració en qualitat d’investigat “per un delicte contra la Constitució”. Ho ha donat conèixer el mateix presentador d’Està passant, a TV3, i El búnquer, a Catalunya Ràdio, en un missatge que va penjar al seu perfil de Twitter aquest divendres 7 de juliol.

Molts dels que han comentat el seu post li demanen quin és el motiu concret pel qual haurà de trepitjar els jutjats un cop més però no els ha respost. Jair Domínguez està acostumat a declarar arran de denúncies pels seus comentaris i bromes als mitjans de comunicació de la Generalitat. L’última denúncia que va rebre va ser pel gag que va compartir amb Toni Soler, presentador i director d’Està passant, i l’actriu Judit Martín, fent bromes sobre la Virgen del Rocío.

Domínguez va acompanyar la reproducció de l’avís que li va enviar el jutjat de Sant Feliu amb una imatge d’un videojoc on es llegeix “vatua l’olla ja hi tornem a ser”. En l’avís se li recorda que té l’obligació de comparèixer i que no fer-ho “pot donar lloc a la detenció o la presó”. També se li recorda que haurà de comparèixer amb el seu advocat o amb un d’ofici. Domínguez fa temps que té un advocat que li porta els plets. Jaume Alonso-Cuevillas és per ell el Gonzalo Boye de Carles Puigdemont.

(Visited 227 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari