Nogueras acusa Meritxell Batet de “fer de Marchena” i reclama “una reacció” contra el PSOE

L'exconseller Josep Rull recrimina la "pietat" al PSOE i a Sumar: "Ningú ens ha de perdonar la vida"

La candidata de Junts Míriam Nogueras passeja pel centre de Terrassa (Nico Tomás, ACN)
La candidata de Junts Míriam Nogueras passeja pel centre de Terrassa (Nico Tomás, ACN).

Per a Junts per Catalunya, els partits de dreta i d’esquerra estatals estan aliats contra l’independentisme. Ho ha afirmat aquest dissabte la candidata de la formació posconvergent a les eleccions del 23-J Míriam Nogueras, que ha reclamat “una reacció contra aquesta porqueria”.

Ha posat l’exemple Meritxell Batet, presidenta del Congrés del Diputats i candidata del PSC. L’ha acusada de “fer de Marchena” quan, el 2019, “va fulminar els nostres diputats”, en referència a la retirada de l’escó als polítics condemnats per l’organització de l’1-O. Entre aquells diputats hi havia l’exconseller Josep Rull, que ha participat de l’acte i també ha recriminat el PSOE i Sumar la seva “pietat” cap a Catalunya: “A nosaltres ningú no ens ha de perdonar la vida”.

En un acte a Terrassa, la candidata ha recordat com el PSOE va investir Mariano Rajoy el 2016, va “acordar el 155 amb la dreta espanyola” el 2017 i tots dos han “rebutjat totes i cadascuna de les iniciatives independentistes”. En la mateixa línia, unes hores abans a Vic, ha expressat que Catalunya no s’ha de “tenyir de vermell” a les eleccions generals del 23-J.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari