El PPC avisa que les converses per la Diputació de Barcelona “no avancen al ritme desitjable” i es plantegen votar-se a ells mateixos

Rodríguez assegura que els comuns "rebutgen" el suport dels populars: "Si no el volen, no el tindran"

El número 2 del PPC el 23-J per Barcelona, Santi Rodríguez, a Vilanova i la Geltrú (Albert Segura, ACN)
El número 2 del PPC el 23-J per Barcelona, Santi Rodríguez, a Vilanova i la Geltrú (Albert Segura, ACN).

El secretari general del PPC, Santi Rodríguez, ha explicat que les converses d’un possible pacte de govern de la Diputació de Barcelona “no avancen al ritme que seria desitjable”. En una atenció a mitjans a Vilanova i la Geltrú, Rodríguez ha avisat que, si no es desencalla la situació, el PPC s’està plantejant “molt seriosament” votar el seu propi candidat” i que els vots decideixin el futur govern de la Diputació”.

Rodríguez ha afirmat que ara mateix no tanquen “absolutament cap via”. Ha assegurat que els comuns ja han rebutjat el suport dels populars: “Si no volen el nostre suport, no el tindran”.

El secretari general del partit a Catalunya ha assegurat que va rebre “amb certa sorpresa” l’anunci del PSC i els comuns sobre un pacte per al govern de la Diputació. Aquestes dues formacions no en tindrien prou amb els seus propis vots i els caldria el suport dels representants del PPC, que en té quatre.

(Visited 140 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari