Contra qui fa campanya Josep Costa?

Josep Costa
Josep Costa

L’exvicepresident del Parlament de Catalunya Josep Costa ha demanat a través de Twitter que no es voti a ERC i ha tractat de posar en evidència la formació republicana recordant unes declaracions sobre els indults del president de la formació republicana, Oriol Junqueras, i del candidat del partit a les eleccions generals del 23-J, Gabriel Rufián.

Concretament, Costa ha assenyalat que Junqueras, el 2019, va dir en una entrevista que “l’indult se’l poden fotre per on els hi càpiga”, i ha comparat aquestes declaracions amb una frase de Rufián d’aquest 2023, en la qual el candidat d’ERC assegura sentir-se “molt orgullós d’haver aconseguit els indults”.

“Aquesta gent són els que ens mal governen”, ha assegurat l’exvicepresident del Parlament, que ha afegit que els membres d’ERC “no mereixen ni un vot, mai més, contra ningú”. El cantautor i exdiputat de Junts pel Sí Lluís Llach ha mostrat el seu acord amb les paraules de Costa, i ha compartit la piulada demanant la dimissió de Junqueras i preguntant-se si “ens enganyava abans o ara”, o “potser sempre”.

D’altra banda, s’han fet ressò de la publicació de Costa el compte del Consell Local de la República d’Agullana; el compte de Junts per Bigues i Riells, el sociòleg Salvador Cardús; el catedràtic d’institut de llengua catalana emèrit Josep Maria Virgili i Ortiga; l’actor i humorista Toni Albà; el compte de Junts per Ripollet; i l’exlíder de Podem a Catalunya Albano-Dante Fachín, entre altres usuaris de la xarxa social.

(Visited 384 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari