Un sindicat de Mossos demana presó pel detingut que va atropellar una agent a Manresa

L'home conduïa un cotxe robat i va fugir de diversos controls policials abans de ser arrestat

Agent dels Mossos d'Esquadra.

El sindicat de Mossos d’Esquadra SAP-SME-FEPOL ha anunciat que es presentarà com a acusació particular i demanarà presó pel detingut que va atropellar el divendres 30 de juny una agent a Manresa. Acusaran l’arrestat d’una temptativa d’homicidi. Els fets van tenir lloc divendres a la tarda quan un home que conduïa un cotxe robat va atropellar una agent dels Mossos i va fugir del lloc.

El conductor va saltar-se un control policial a la C-16, a l’altura de Castellbell i el Vilar (Bages), i una patrulla va localitzar-lo en una rotonda a Manresa. Quan van demanar-li que s’aturés, el conductor va atropellar la policia, que va resultar ferida greu. A dins de la ciutat també va xocar contra un turisme i una moto, i va deixar dos ferits més.

L’arrestat, segons explica el sindicat, té “nombrosos antecedents” policials i conduïa un vehicle robat al qual va canviar la placa de la matrícula. El sindicat explica en un comunicat que l’agent ferida va patir “gravíssimes lesions” i que en aquests moments encara es troba ingressada en un centre hospitalari.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari