Twitter imposa límits de lectura de tuits i els usuaris impulsen el hashtag #Twitterdown

Els usuaris han convertit l'etiqueta #Twitterdown en tendència en reportar els problemes que està donant la xarxa social

A partir d’ara, Twitter es limita el nombre de tuits que podrà llegir cada dia cada usuari. “Per a abordar els nivells extrems d’extracció de dades i manipulació del sistema, hem aplicat els següents límits temporals”, va escriure Elon Musk, propietari de la xarxa social. “Els comptes verificats estan limitades a llegir 6.000 publicacions per dia. Comptes no verificats, 600 publicacions/dia. Nous comptes no verificades, 300/dia“, va escriure Musk.

La xarxa social Twitter està donant problemes als seus usuaris en experimentar fallades en el seu funcionament que impedeixen carregar els missatges escrits pels usuaris en l’historial (el timeline) i actualitzar la pàgina d’inici. Segons ha explicat el propi Musk a través d’un missatge en aquesta mateixa plataforma, han hagut d’aplicar “límits temporals” a l’activitat per a “abordar els nivells extrems d’extracció de dades i manipulació del sistema”.

La web DownDetector, especialitzada a detectar en temps real contratemps en serveis connectats a internet, ha registrat incidències dels usuaris des de la una del migdia (hora peninsular espanyola). Els usuaris han convertit l’etiqueta #Twitterdown en tendència en reportar els problemes que està donant la xarxa social.

Un dels missatges que reporten els usuaris quan intenten carregar el timeline és aquest: “Quota límit excedida. Esperi uns minuts i torni a intentar-ho”. Segons les directrius de la xarxa social, la quota límit marca el màxim de sol·licituds permeses en un espai de temps. Musk ha explicat que els sostres temporals impostos queden així: “Els comptes verificats estan limitades a llegir 6000 publicacions per dia, els comptes no verificats a 600 publicacions al dia i els nous comptes no verificades a 300 publicacions al dia”.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari