Els sindicats no desconvocaran la vaga escolar fins que hi hagi acord per “consolidar guanys”

Apunten que cal fer “pressió” i lamenten que Simó llenci un missatge de “continuïtat”

Representants dels sindicats educatius

USTEC-STEs (IAC), Intersindical i CGT han assegurat aquest dijous que no desconvocaran la vaga que hi ha programada el primer dia lectiu del curs vinent fins que hi hagi un acord per “consolidar guanys”. “És necessari tancar etapes”, ha subratllat la portaveu d’USTEC, Iolanda Segura.

En aquest sentit, la portaveu ha aclarit que USTEC tenia un full de ruta i que ha decidit seguir-lo sense esperar a reunir-se amb la consellera.

Els sindicats han apuntat que cal fer “pressió” per lligar acords ja pactats amb Josep González Cambray, i han lamentat que la consellera entrant hagi llançat un missatge de “continuïtat” amb les polítiques educatives del seu predecessor. USTEC es reunirà divendres a les nou del matí amb la consellera Anna Simó.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari