Serret afirma que la taula de diàleg és “d’interès internacional”

La consellera assegura que aquest marc de relació forma part de l'acció exterior del govern català

La consellera Meritxell Serret

La consellera catalana d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, ha afirmat aquest dimecres al Parlament de Catalunya que la taula de diàleg entre els governs d’Espanya i de la Generalitat de Catalunya és “un tema d’interès a nivell internacional”.

A més, Serret ha assegurat que aquest marc de relació entre els executius central i autonòmic forma part de l’acció exterior que ella mateixa encapçala, recull Europa Press.

En resposta a una pregunta del grup parlamentari d’ERC, durant la sessió de control a la cambra catalana, la titular d’Acció Exterior ha dit que el seu departament no només s’ocupa de la cooperació, el desenvolupament, la llengua, la salut i l’economia, sinó també, “quan fa falta”, del “conflicte polític”.

Serret s’ha compromès a treballar en aquest àmbit “amb tot el rigor” i “tota la discreció”, exercint totes les competències que té la Generalitat, i ha destacat que enguany el govern català s’ha reunit amb cinc ministres europeus.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari