Què recrimina una comissió del Consell de la República a Puigdemont?

Carles Puigdemont a l'Assemblea de Representants del Consell de la República

La comissió d’acció política interior de l’Assemblea de Representants del Consell de la República ha retret al govern de l’entitat, presidit per Carles Puigdemont, que hagi anunciat en nom del Consell una decisió que no ha votat l’Assemblea de Representants. Es tracta del comunicat d’aquest dimarts en el qual l’entitat independentista demana per aquest 23-J un “desbordament democràtic per bloquejar les Corts Espanyoles”.

En tot cas és un comunicat del GOVERN del Consell. La PDR (proposta de resolució) d’aquesta comissió ni s’ha debatut. Estaria bé que hi hagués el debat de la PDR primer. I també estaria bé que el govern del Consell executi les PDR pendents de fa mesos”, ha publicat la comissió d’acció política interior a Twitter, en resposta a l’anunci de l’entitat.

La comissió ha insistit en altres tuits que, respecte a les pròximes eleccions generals, “s’ha pronunciat el govern, no el Consell”, i ha compartit la publicació del fundador i militant de Terra Lliure, Frederic Bentanachs, en la qual acusa Puigdemont de “fer passar l’opinió del govern del Consell com a opinió general”. “Qui us heu cregut què sou? No esteu per sobre del ple”, diu Bentanachs al president del Consell en la piulada compartida per la comissió d’acció política interior.

(Visited 373 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari