El Govern mobilitzarà 900.000 euros i 1.343 treballadors per la repetició de les oposicions

Funció Pública controlarà les entrades i sortides i l'ús de mòbils i només s'ocuparà el 50% de les aules

Oposicions d'estabilització de la Generalitat (@Ericrobis, Twitter)
Oposicions d'estabilització de la Generalitat (@Ericrobis, Twitter).

La Generalitat gastarà 900.000 euros i mobilitzarà 1.343 treballadors per vigilar la repetició de les oposicions fallides de finals d’abril, subcontractades a l’empresa Cegos el 29 d’abril.

La primera de les proves es farà el dissabte 1 de juliol amb la convocatòria d’agents rurals, execució penal i laborals transversals on concorreran 3.648 aspirants. Aquests exàmens coincidiran amb les proves extraordinàries de docents. El dissabte següent es completarà la prova amb 9.886 aspirants i 1.344 places en joc.

Funció Pública ha assegurat que hi ha hagut un esforç important per preparar les proves i ha avisat que controlarà les entrades i sortides, l’ús de mòbils i decreta que només es podrà ocupar el 50% de les aules.

El Govern va deixar sense efecte les proves del concurs oposició d’estabilització i va acordar tornar-les a fer després de constatar “irregularitats greus durant la realització dels exercicis” conseqüència de la manca de compliment de l’empresa subcontractada per supervisar-les, Cegos.

Els aspirants van denunciar retards generalitzats, manca d’exàmens, classes atapeïdes, violacions d’anonimat i diverses incidències que van provocar la cancel·lació d’algun dels processos in situ.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari