Un home critica el tracte de policia i sanitaris després de patir una agressió homòfoba

Un grup de nois va agredir dos homes que s'estaven fent un petó la revetlla de Sant Joan

La platja plena per la revetlla de Sant Joan, amb l'hotel W de fons (ACN)

Una de les víctimes de l’agressió homòfoba que es va produir durant la revetlla de Sant Joan a la platja de la Mar Bella de Barcelona ha denunciat en un vídeo publicat a Instagram la situació que va viure i la manca d’actuació per part de la policia. El jove explica que estava caminant per la platja amb un noi i van fer-se un petó, llavors un grup se’ls va apropar i els va recriminar la seva actitud afectuosa.

Ens diuen que no podem estar allà i donar-nos un petó, i entre insults i això, de cop, un d’ells va arrencar la cadena al noi amb qui estava i van començar a pegar-lo. Van pegar-li al front, al nas, als braços, cames…“, ha relatat una de les víctimes, que ha explicat que “ningú” va fer res per ajudar-los.

“El servei de l’hospital una merda, la policia donant voltes amb cotxes per tota la platja i quan va passar allò ningú va aturar-se ni ajudar”, ha lamentat el noi, que s’ha mostrat “indignat” per la situació i ha afirmat que té “el cor trencat”. L’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) ha condemnat l’agressió i l’ha comunicat a l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, per tal que el consistori “actuï de manera immediata”. També n’han informat als Mossos d’Esquadra.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari