Qui va fer el seu programa dels 40 anys de Catalunya Ràdio amb una samarreta amb el lema “Tots els policies són bastards”?

Jair Domínguez. Es va presentar al programa El búnquer, que fa de dilluns a divendres, a les 21 hores, amb una samarreta blanca amb les lletres enormes ACAB, que volen dir All cops are bastards (Tots els policies són bastards). A les imatges que va difondre Catalunya Ràdio dels programes emesos aquell dia, el 20 de juny, hi apareix Jair i la seva samarreta al costat del roller recordant que se celebren els 40 anys de l’emissora pública. Aquell dia, Jair Domínguez va presentar amb Natza Farré Està passant, a TV3. Ho va fer amb aquesta mateixa samarreta però amb una jaqueta que no permetia que es pogués llegir sencer el lema ACAB

Un usuari de Twitter li va refregar pels nassos la samarreta de Domínguez al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que va ser entrevistat a El matí de Catalunya Ràdio tres dies després. El programa va penjar una piulada amb l’opinió d’Elena sobre l’elecció de Jaume Collboni com alcalde de Barcelona: “Estic molt decebut. No m’esperava un trilerisme d’aquest nivell. Qui més m’ha decebut són els Comuns. M’han deixat estupefacte i glaçat”. El tuitaire va adjuntar dues fotografies de Domínguez i el seu insult als cossos de seguretat serigrafiat a la samarreta en un missatge on deia: “A Catalunya Ràdio per els policies que dirigeixes això potser sí que és vergonyós”.

A la direcció de Catalunya Ràdio li deuria semblar correcta la indumentària del presentador d’El búnquer del dia de la celebració dels 40 anys de l’emissora. Dos dies després, Domínguez tornava a exhibir-la a El búnquer, tal i com es pot veure al programa penjat al seu canal de youtube.

(Visited 1.686 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari