Una persona morta i dues ferides en l’incendi d’un bloc de pisos a Granollers

Els Bombers han rebut un avís cap a les 4.42 hores per fum en un bloc

Camions de Bombers
Camions de Bombers

Una persona gran ha mort i dues més han quedat ferides menys greus en un incendi en un pis de Granollers aquesta matinada. Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís cap a les 4.42 hores per fum en un bloc del carrer Orient de la capital vallesana, i s’hi han desplaçat 13 dotacions. En arribar a l’indret, els Bombers han comprovat que hi havia foc desenvolupat a les tres plantes del bloc, amb una persona confinada al balcó del primer pis que han pogut rescatar per la façana. Els Bombers han evacuat per l’escala les persones que han pogut sortir pels seus propis mitjans del bloc.

El cos d’emergència ha entrat a l’edifici amb tres equips, un per la façana al primer pis, un altre per la porta principal per fer recerca a l’escala i un tercer equip que ha accedit per la façana al segon pis, per fer l’extinció de l’incendi i fer recerca de víctimes. Un cop han aconseguit baixar la temperatura del tercer pis i hi han pogut accedir, els Bombers han localitzat el cos sense vida d’una persona de 90 anys.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès dues persones i les ha traslladat menys greus a l’hospital de Granollers. Per ara, els Bombers continuen revisant els punts calents a les dues plantes que han cremat i fent ventilació del bloc, i han requerit la presència de l’arquitecte municipal de l’Ajuntament de Granollers per tal que valori, junt amb els membres del cos, l’estat de l’immoble.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari