Troben un home lligat i apallissat al maleter d’un cotxe a Reus

Els Mossos detenen un dels dos ocupants del vehicle pels delictes de detenció il·legal i lesions

Capó d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra davant de la comissaria de Lleida (ACN)

Els Mossos d’Esquadra han alliberat un home que havia estat retingut il·legalment a Reus. Dos homes encaputxats el portaven al maleter d’un vehicle, lligat i apallissat. La germana de la víctima havia donat l’avís a emergències i, segons el seu testimoni, els agressors i la víctima havien marxat en un turisme.

Agents dels Mossos de Reus van iniciar una recerca i van localitzar el vehicle al carrer d’Alcover, com ha pogut confirmar l’ACN. Familiars de la víctima també seguien el cotxe per mirar d’aturar-los. Quan el van interceptar els Mossos, un dels agressors va aconseguir fugir i l’altre el van poder detenir. És un home de 43 anys, amb antecedents, acusat d’un delicte de detenció il·legal i lesions.

La víctima i els seus familiars també tenen antecedents per delictes contra la salut pública i els fets podrien respondre a una agressió prèvia de la víctima a un dels fills del detingut, segons ha El Caso. La investigació continua oberta i l’arrestat passarà a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Reus en les pròximes hores.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari