Collboni nomena l’exregidora d’ERC Maria Buhigas com a arquitecta en cap de la ciutat

Deixa la porta oberta a integrar membres d'altres formacions al cartipàs polític

Jaume Collboni amb Maria Buhigas i Oriol Altisench

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha nomenat l’exregidora d’ERC Maria Buhigas com a arquitecta en cap de la ciutat i ha recuperat la figura d’enginyer en cap -que havia existit en l’etapa Joan Clos-, que ocuparà Oriol Altisench. Collboni ha anunciat els nous nomenaments després que s’hagi celebrat la primera reunió de la Comissió de Govern.

L’alcalde s’ha mostrat convençut que s’obrirà una nova etapa per fer “el millor urbanisme barceloní”, que serà “ambiciós, de progrés social i econòmic”. Preguntat pels comuns i de cara a l’estructura més política del govern, que es preveu anunciar la setmana vinent, Collboni ha deixat la porta oberta a integrar membres d’altres partits al cartipàs: “El nostre partit es diu Barcelona”.

L’alcalde ha anunciat aquest dijous els noms més destacats en els canvis fets en l’estructura executiva i a banda de Buhigas i Altisench també ha presentat Albert Dalmau com a nou gerent municipal. Collboni ha defensat que el criteri de selecció dels diferents càrrecs de l’estructura executiva ha estat el de “professionalitat, vocació de servei públic i compromís amb la ciutat”. De Dalmau ha destacat que és “un gran coneixedor de la casa i també de la ciutat”.

(Visited 97 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari