ERC, PSC i la CUP neguen el pacte amb Junts a Ripoll

Sílvia Orriols convoca l'oposició "per treballar per Ripoll": "No faré cap cordó sanitari a ningú"

L'alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, al despatx (ACN)

ERC, PSC i la CUP han negat aquesta tarda que hi hagués un pacte definitiu amb Junts per Ripoll, tal com va assegurar aquest dimarts la número 1 de la formació, Manoli Vega. El bloc d’esquerres sí ha confirmat en canvi que Junts va cedir a ERC l’alcaldia durant els quatre anys del mandat. El motiu que no els va fer acceptar va ser el veto a la CUP. Segons la cap de llista d’ERC, Chantal Pérez, no es pot fer un govern de coalició amb vetos sobre la taula. Sobre la moció de censura, el grup d’esquerres encara no ha posat data. Assegura que volen reprendre les negociacions i esperen que Junts s’hi pugui sumar.

Per la seva banda, la nova alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, ha contactat per correu electrònic amb tota l’oposició (Junts, ERC, PSC, CUP i Som-hi Ripoll) per convocar-los a una trobada. En declaracions a l’ACN, ha dit que ho ha fet amb la voluntat de posar en comú els programes i treballar per Ripoll. “La meva intenció és parlar amb tots perquè han estat votats i no faré cap cordó sanitari absolutament a ningú”, ha subratllat.

Segons ha dit, alguns han contestat i d’altres no. Qui sí ho ha fet és la cap de Junts, Manoli Vega, amb qui ja s’ha reunit aquest matí, en una trobada “breu” que no s’ha allargat més de 15 minuts. Vega ha explicat que ha aprofitat per recordar-li que ha de governar “per tots els ripollesos” i no només pels qui l’han votat.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari