Desallotjats uns 30 migrants d’una nau ocupada a Badalona

L'actuació policial s'ha fet per ordre judicial i la Guàrdia Urbana ha fet tres detinguts

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest dilluns un trentena de persones migrants d’una nau ocupada de l’avinguda Alfons XIII de Badalona, segons ha avançat El Periódico i han confirmat a l’ACN fonts policials. L’acció s’ha dut a terme a primera hora del matí, per bé que després alguns dels ocupants han tornat a entrar a l’immoble per recuperar les seves pertinences.

Els Mossos han explicat que l’operatiu s’ha tancat passades les cinc de la tarda i han indicat que ja no queda ningú a l’edifici. També han explicat que el desallotjament s’ha fet sense incidències destacables per bé que han afegit que la Guàrdia Urbana del municipi ha fet algun detingut.

Posteriorment, des de l’Ajuntament de Badalona han informat que en total la Guàrdia Urbana ha detingut tres persones en el marc de l’operatiu de desallotjament. A una se l’acusa d’haver causat destrosses a vehicles, mentre que les altre dues han estat detinguts després que s’haguessin embrancat en una baralla entre elles.

El desallotjament, fet per orde judicial, ha coincidit amb el segon dia de mandat del nou alcalde del municipi, Xavier Garcia Albiol.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari