Jordi Jordan és el primer alcalde progressista de Tortosa de les últimes dues dècades

El govern "del canvi" es fa efectiu entre una batalla d'aplaudiments i crits a la sala de plens i al pati del consistori

L'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan
L'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan.

Jordi Jordan, de Movem-PSC, és el nou alcalde de Tortosa, el primer batlle progressista de la capital ebrenca després de 16 anys de governs de l’espai convergent. Jordan ha rebut 11 dels 21 vots dels regidors del nou plenari que aquest dissabte han pres possessió del càrrec a l’Ajuntament.

El nou batlle encapçala el nou “govern del canvi”, que conformaran Movem-PSC i ERC, i que tindrà el suport de la CUP des de l’oposició. “Aspirem a ser un govern obert i cohesionat, sense espai per a personalismes”, ha defensat l’alcalde.

Meritxell Roigé ha acomiadat de la seva “primera etapa com a alcaldessa” i ha donat el relleu advertint que Junts per Tortosa farà “de la forma més diligent possible, el control i la fiscalització del nou govern”.

(Visited 219 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari