La policia desallotja pisos ocupats a Reus amb plantacions de marihuana

Els Mossos i la Guàrdia Urbana han detingut dues persones i han fet escorcolls en set immobles

Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112, número de telèfon d'emergencies (Mossos d'Esquadra).

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus han dut a terme un operatiu policial des de primera hora d’aquest dimecres per desallotjar diversos pisos ocupats al barri de Mas Pellicer de la població. Segons han informat fonts policials, en molts d’aquests immobles s’hi han localitzat plantacions interiors de marihuana.

S’han produït dues detencions i la policia ha fet entrades en set immobles, on ha decomissat 1.580 plantes de marihuana, 388 grams de marihuana, una arma curta de perdigons amb mira telescòpica, 208 transformadors, 212 focus, 20 extractors, 45 ventiladors i 31 aires condicionats. En l’operatiu, els agents també han desconnectat les connexions fraudulentes d’aigua i llum i, segons l’inspector i sotscap de l’Àrea Bàsica Policial del Baix Camp- Priorat, Pere Plassa,  el dispositiu conjunt s’ha produït amb “èxit” i sense incidències.

Es dona la circumstància, que la majoria d’aquests pisos són propietat de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, per la qual cosa la previsió de la policia és poder-los retornar a la Generalitat perquè puguin entregar-se a persones amb dificultats per accedir a un habitatge. En l’operatiu hi estan intervenint agents de Seguretat Ciutadana, de la Divisió d’Investigació Criminal i també membres de l’ARRO.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari