Balcells diu que les eleccions municipals i les generals “retarden” el conveni de l’ICS

El conseller de Salut creu que tot i així "està avançant prou bé"

El conseller Manel Balcells

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha admès que les eleccions municipals del 28-M i les generals del 23-J “retarden” el conveni amb l’Institut Català de la Salut (ICS).

En el marc d’una interpel·lació d’ECP al ple del Parlament, el conseller ha dit que les convocatòries electorals “afecten” els negociadors i el context. Tot i així, ha afirmat que “està avançant prou bé” i ha recordat que el conveni amb la sanitat concertada “ja està en marxa”.

En aquest sentit, ha apostat perquè les condicions que es van millorar al conveni amb la concertada (Siscat) també s’apliquin ara al conveni de l’ICS que, segons ha dit, afecta uns 50.000 treballadors.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari